17:14 21.07.2016

Кількість осіб, що отруїлися шаурмою в Ізмаїлі, зросла до 70

1 хв читати
Кількість осіб, що отруїлися шаурмою в Ізмаїлі, зросла до 70

Працівники поліції здійснюють перевірку за фактом отруєння 70 осіб в Ізмаїлі (Одеська обл.), порушено кримінальне провадження.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції в Одеській області, станом на 12:00 четверга кількість постраждалих унаслідок отруєння шаурмою зросла до 70 осіб, із них 13 дітей.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці здійснюють перевірку закладів із продажу шаурми, пиріжків, хот-догів і соків фреш. Призначено необхідні експертизи. За їх результатами буде встановлено причину отруєння людей, яка спричинила кишкову інфекцію. Досудове слідство триває.

Як повідомлялося, в середу, 20 липня, до інфекційної лікарні Ізмаїла потрапила 41 людина з симптомами харчової токсикоінфекції та гострої кишкової інфекції.

За даними мера Ізмаїла Андрія Абрамченка, всі потерпілі їли шаурму у фаст-фуді на одній із центральних вулиць міста - просп. Суворова 18 липня в період із 12:00 до 23:00 і в першій половині дня 19 липня. Як з'ясувалося, кафе працювало, не маючи відповідного пакета документів, з підприємця неодноразово стягували штраф, а кафе опечатували, але потім воно відкривалося знову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА