17:57 21.07.2016

Мер Ірпеня Карплюк стверджує, що перебуває в Україні

2 хв читати
Мер Ірпеня Карплюк стверджує, що перебуває в Україні

Фігурант справи про розкрадання майже 900 га лісу в Київській області мер міста Ірпінь Володимир Карплюк заявив, що перебуває в Україні, але відмовляється називати своє місцезнаходження через нібито "політичне замовлення" проти нього.

"Я нікуди не тікав з України, а місцем свого знаходження не хочу повідомляти з однієї причини.... Мені вночі повідомили, що є чіткий політичне замовлення заарештовувати Карпюка на 60 діб, арештовувати у грубій формі із застосуванням сили. Тому.... я не інформую про місце свого перебування", - сказав В. Карплюк в ефірі телеканалу "112.Україна" в четвер.

На запитання ведучого про те, чи не боїться він, що Генеральна прокуратура розцінить його небажання назвати своє місцезнаходження як ухилення від слідства, Ст. Карплюк відповів: "Ні одного документа, ні виклику, ні однієї порядку: ні ірпінської прокуратури, ні обласний, ні Генеральної не надходило. Я пов'язую ці дії з політичним замовленням, виходячи з виборів у Коцюбинському".

Раніше в четвер, 21 червня, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенко" Володимир Ар'єв повідомив, що мер Ірпеня В. Карплюк полишивв межі України, у мера Бучі А. Федорука у четвер тривають обшуки у справі про розкрадання 900 га лісу.

У свою чергу начальник департаменту розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Володимир Гуцуляк повідомив, що місцезнаходження В. Карплюка наразі невідомо, але інформація про те, що він полишив Україну, є оперативною, тому вживаються заходи для її офіційного підтвердження або спростування.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА