09:30 04.08.2016

Порошенко закликав малазійських інвесторів вкладати в Україну

1 хв читати
Порошенко закликав малазійських інвесторів вкладати в Україну

Президент України Петро Порошенко закликав представників малазійського бізнесу інвестувати в Україну.

"Інвестуючи в Україну, ви можете отримати недорогі виробничі потужності, близькі до ринку ЄС, можливість найняти висококваліфікований український персонал", - сказав президент на зустрічі з малайзійськими бізнесменами у рамках офіційного візиту до Малайзії.

"Я впевнений, що сьогодні настав час для малазійських інвесторів приїхати в Україну, де є великі можливості в різних секторах економіки. Враховуючи величезні промислові та сервісні потенціали наших країн, ми маємо рухатися до більш складної та креативної спільної роботи", - сказав П. Порошенко.

Розповідаючи про напрями, куди можуть вкладати свої гроші інвестори, президент України назвав сільське господарство, ІТ-індустрію, космос і авіацію.

"Україна має повний цикл транспортного та пасажирського авіабудування. Вона також виробляє авіаційні двигуни, а також продукцію авіаційного призначення у багатьох відношеннях, що перевищують закордонні аналоги", - сказав він.

За його словами, співпраця у сфері оборони може вивести економічні зв'язки між двома країнами на більш високий рівень.

"Україна входить до числа країн з розвиненою промисловою базою і високим науково-технічним потенціалом. Україна зацікавлена в розширенні співробітництва в усіх галузях промисловості, зокремасуднобудуванні, машинобудуванні, легкій промисловості, металургії та хімічної промисловості", - сказав П. Порошенко.

Також він закликав малазійських інвесторів брати участь у процесах приватизації держпідприємств на конкурентній та прозорій основі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА