14:07 04.08.2016

Україна та Малайзія підписали низку угод

2 хв читати
Україна та Малайзія підписали низку угод

Україна і Малайзія підписали міжурядову угоду про запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Відповідний міжурядовий документ підписали міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр фінансів Малайзії Датук Джохарі бін Абдул Гані під час офіційного візиту президента України Петра Порошенка до Малайзії.

За інформацією прес-служби глави Української держави, ця угода поширюється на податки на доходи, що стягуються від імені держави, його адміністративно-територіальних одиниць і місцевих органів влади незалежно від способу їх стягнення. Положення документа визначають умови уникнення подвійного оподаткування в Україні та Малайзії, порядок оподаткування дивідендів, відсотків, роялті, доходів від відчуження майна тощо. Визначено також окремі умови оподаткування пенсій, доходів державних службовців, артистів, спортсменів і студентів.

Крім того, під час візиту підписано міжурядову угоду про взаємну правову допомогу в кримінальних провадженнях. Її підписали П.Клімкін і генеральний прокурор Малайзії Мохамед Апанді Алі. Документ регулює процес співпраці судів та інших компетентних органів двох держав з метою розслідування кримінальних справ та конфіскації доходів, отриманих злочинним шляхом. З укладанням цієї угоди буде створено умови для ефективної взаємодії судів, органів прокуратури та інших компетентних органів сторін щодо запобігання та розслідування злочинів, а також вживання заходів для конфіскації доходів, отриманих злочинним шляхом.

П.Клімкін і міністр внутрішніх справ Малайзії Дато Срі Ахмад Захід Хаміді також підписали угоду про видачу (екстрадицію) правопорушників. Цей документ визначає порядок міжнародної співпраці з видачі правопорушників для притягнення їх до кримінальної відповідальності або виконання вироку.

Укладання договору посприяє створенню умов для ефективної взаємодії компетентних органів країн у вирішенні питань екстрадиції з метою притягнення до кримінальної відповідальності або виконання вироку щодо осіб, які намагаються ухилитися від відповідальності за скоєні злочини і перебувають на території однієї з двох країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА