16:32 04.08.2016

Спортсмени штурмують McDonald's у пошуках гарячої їжі в Олімпійському селищі в Ріо

2 хв читати
Спортсмени штурмують McDonald's у пошуках гарячої їжі в Олімпійському селищі в Ріо

Спортсмени, які приїхали на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро, регулярно шикуються в чергу до McDonald's, що працює на території олімпійського селища, пише в четвер бразильська газета "Фолья ді Сан-Паулу".

Видання зазначає, що багато спортсменів, судячи з усього, не тільки із задоволенням відвідують закусочну, а й не особливо обмежують себе в їжі. Там частіше за інших з'являються важкоатлети, оскільки деяким з них не треба пильно стежити за своєю вагою.

"Люди користуються тим фактом, що платити за їжу не потрібно, і зловживають порціями", - пише газета. При цьому вона наголошує, що спортсмени, як правило, не вживають солодких газованих охолоджувальних напоїв, віддаючи перевагу апельсиновому соку.

За інформацією видання, основна причина несподіваної популярності фаст-фуду полягає в тому, що це єдиний ресторан в Олімпійському селищі, де гарантовано можна отримати гарячий ланч.

Японські спортсмени пояснили, що стали систематично ходити в McDonald's, оскільки не змогли знайти в олімпійському селищі японської їжі.

Спортсмени, яким вкрай важливо дотримуватися певної дієти, до закусочної ходять тільки по каву. "Однак таких відвідувачів - меншість", - пише газета.

Легкоатлет Мігель Френсіс, який представляє на Олімпіаді Антигуа і Барбуда, пояснив, що не вважає пропоновану в закусочній їжу несумісною зі спортом.

"Якщо не їсти картоплю фрі, в якій багато олії, то цю їжу не можна вважати шкідливою. Це - звичайні бутерброди з яловичиною або куркою", - вважає він.

"Фолья ді Сан-Паулу" констатує, що, вочевидь, представники деяких збірних все ж намагаються харчуватися в інших місцях. "Так, журналістам не вдалося відшукати там (у McDonald's - ІФ) спортсменів із Північної Кореї", - йдеться в матеріалі.

Представники різних країн віддають перевагу різним стравам. Наприклад, за спостереженнями журналістів, представники збірних Куби і КНР особливо часто замовляють морозиво.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА