10:57 07.08.2016

Українські експортери через торговельні обмеження РФ прагнуть вийти на ринки Азії

1 хв читати
Українські експортери через торговельні обмеження РФ прагнуть вийти на ринки Азії

Українські експортери через торговельні обмеження з боку Росії активно працюють над виходом на ринки Азії, стверджують у Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

"Через наші торговельні обмеження з РФ, по суті, ми зараз змінюємо напрямки свого експорту і завойовуємо нові ринки. Ринки Азії величезні, з великою кількістю населення, величезним потенціалом", - сказала перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Юлія Ковалів у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" за підсумками українсько-індонезійського бізнес-форуму в Індонезії 7 серпня.

За її словами, рівень життя в таких країнах зростає і відповідно українські експортери в різних сферах - фармакології, ІТ, агросекторі, у сфері переробки, виробництва енергетичного обладнання - мають "торувати шлях" на такі ринки. "На ринки Азії, Африки, і боротися тут за нові експортні можливості", - сказала перший заступник міністра.

Вона також поінформувала, що в рамках українсько-індонезійського бізнес-форуму підписано три угоди між українськими та індонезійськими компаніями у сфері фармакології, машинобудування та ІТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА