15:05 12.08.2016

Литовська Civitta буде генпідрядником столичного ВДНГ

2 хв читати
Литовська Civitta буде генпідрядником столичного ВДНГ

Генеральним підрядником із розробки і впровадження проекту стратегічного розвитку київського Національного комплексу (ПК) "Експоцентр України" (ТМ ВДНГ) виступить литовська консалтингова компанія Civitta.

"Ми, як і обіцяли, працюємо над концепцією розвитку ВДНГ на наступні 25-40 років. Осмислити таку територію (пів-Трускавця) - не дуже тривіальна задача. Ми цим займаємося з моменту приходу. Через місяць ми для себе визначили рамки і напрямки, які не раз озвучували. Генеральним підрядником ми обрали компанію Civitta", - написав директор з розвитку ВДНГ Макс Яковер на своїй сторінці в Facebook.

Офіційна презентація концепції розвитку ВДНГ буде представлена наприкінці вересня 2016 року, додав він.

Як наголошується в блозі Civitta, присвяченому роботі над концепцією розвитку ВДНГ, головними труднощами для ПК є відсутність коштів на швидкий розвиток, законодавчі обмеження, широке коло сторін, що мають вплив на ВДНГ, і різні бачення його майбутнього.

"Концепція має бути інструментом, що надасть можливість зацікавленим сторонам домовитися про шляхи розвитку ВДНГ, повірити в можливість досягнення визначених цілей і об'єднати для цього відповідні ресурси", - зазначено в блозі.

Згідно з ним, разом з "Сівітта" над проектом працюватимуть архітектори компанії Pupa (Public Urbanism and Personal Architecture), що займаються ревіталізацієй громадських просторів.

Консалтингова компанія Civitta працює в Україні з 2014 року.

Основним видом діяльності є консультування з питань управління, отримання грантів, розвитку стартапів та ініціатив для підприємців, проектного менеджменту, досліджень ринку, реалізації державної політики і розвитку.

Компанія працює в країнах Балтії та на заході колишнього СНД, має офіси в Естонії, Латвії, Литві, Білорусі, Росії, України та Молдови.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА