14:18 15.08.2016

Поранений один український військовий у зоні АТО за добу

2 хв читати
Поранений один український військовий у зоні АТО за добу

За минулу добу в зоні проведення АТО один український військовий дістав поранень, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій не загинув жоден наш військовий, один дістав поранень. Це сталося на донецькому напрямі, зараз військовий в Авдіївській лікарні, стан його оцінюється як задовільний", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

О.Мотузяник поінформував, що на луганському напрямі сили АТО відбили напад ДРГ біля Новоолександрівки, при цьому двоє бойовиків загинуло. "З нашого боку загиблих і постраждалих немає", - зазначив спікер АП.

Противник також відкривав вогонь із мінометів, кулеметів. За добу на луганському напрямі зафіксовано вісім збройних провокацій, дві з них із застосуванням важкого озброєння.

На донецькому напрямі найгарячішою точкою залишається авдіївська промзона, на неї припала половина всіх обстрілів із боку бойовиків, зокрема, вони випустили по позиціях сил АТО 44 мінометні міни. Обстріл також був біля шахти Бутовка, Верхньоторецького, Майорського. За добу на цьому напрямі зафіксовано 23 обстріли, по позиціях українських військових було випущено 70 мінометних мін.

На маріупольському напрямі бої точилися на всій лінії фронту. Із БМП противник відкривав вогонь у Мар’їнці, Водяному, Талаківці, Таранчуці, Новотроїцькому. Бойовики застосовували міномети та артилерію. За добу на маріупольському напрямі бойовики 28 разів відкривали вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ворожого удару по Полтавському району кількість постраждалих зросла до 22 людей, серед них троє дітей - ОВА

НАБУ повідомило про підозри у схемі заволодіння 16 млн грн на закупівлях для МВС

Капітан судна українець Салига потрапив під санкції США через постачання озброєння хуситам

Під час надзвичайних ситуацій власників генераторів через шум не штрафують - МОЗ

ЄС створює Аудиторську раду для контролю Ukraine Facility

За підготовку законопроєкту про перехідне правосуддя на деокупованих територіях відповідає Мін'юст, що передбачено стратегією реінтеграції населення ДОТ - Верещук

Кількість постраждалих від ракетного удару по Полтавському району зросла до 16 людей

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим протягом доби - Генштаб ЗСУ

Зеленський про Саміт миру: Це успіх України, але темп ми збавляти не будемо, мир - це завжди шлях

Зеленський про удар по Полтавщині: Нам життєво необхідно посилювати захист неба сучасними системами ППО та авіацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА