13:42 16.08.2016

Найбільше контрактників до вишів вступили на "право", "менеджмент" і "фінанси" – Міносвіти

1 хв читати
Найбільше контрактників до вишів вступили на "право", "менеджмент" і "фінанси" – Міносвіти

Найбільше абітурієнтів вступили до вищих навчальних закладів на контрактну форму навчання на спеціальності "право", "менеджмент" і "фінанси, банківська справа і страхування", повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Традиційно серед контрактників найпопулярнішою залишається спеціальність "право" – понад 19,3 тис. абітурієнтів, зарахованих до українських вишів на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. Другу і третю сходинки в рейтингу посідають спеціальності "менеджмент" і "фінанси, банківська справа і страхування", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

На "менеджмент" вступили 9 тис. 328 абітурієнтів, "фінанси, банківська справа і страхування" – 8 тис. 707 абітурієнтів, четвертою за кількістю контрактників є спеціальність "середня освіта" (8 тис. 335), п'ятою – "облік і оподаткування" (7 тис. 447), шостий – "філологія" (6 тис. 843), сьомий – "фармакологія" (6 тис. 212), восьмий – "економіка" (5 тис. 899), дев'ятою – "медсестринство" (5 тис. 633), а десятою – "підприємництво, торгівля і біржова діяльність" (5 тис. 585).

У повідомленні зазначається, що при складанні цього рейтингу спеціальностей враховувалися лише абітурієнти, що вступають на денну форму навчання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА