13:51 17.08.2016

Екс-керівники львівського звалища вийшли під заставу

1 хв читати
Екс-керівники львівського звалища вийшли під заставу

Екс-директор ЛКП "Збиранка", якому підзвітне Грибовицьке сміттєзвалище, Богдан Горбаль вніс заставу в розмірі 110 тис. 240 грн і вийшов з-під варти, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Львівської області.

За даними прокуратури, Б.Горбаль був випущений із СІЗО ще у вівторок, 16 серпня.

У прес-службі повідомили, що за заступника Б.Горбаля Бориса Плашенка також була внесена застава на аналогічну суму, але поки що невідомо, чи вийшов він із СІЗО.

Як повідомлялося, 16 серпня 2016 року обом згаданим чиновникам прокуратура оголосила про підозру в службовій недбалості, яка призвела до обвалу відходів на Грибовицькому сміттєзвалищі та загибелі 4 осіб 30 травня поточного року.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили, що будуть оскаржувати рішення суду.

30 травня 2016 року у міському звалищі Львова біля с.Грибовичі стався сміттєвий зсув, в результаті якого загинули 4 людини - троє співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області та еколог ЛКП "Збиранка", тіло якого не знайдено досі.

В результаті були відкриті кримінальні провадження за фактом загибелі 4 людей і в зв'язку зі службовою недбалістю посадових осіб ЛКП "Збиранка". Наприкінці минулого тижня трьом посадовим особам цього підприємства було оголошено підозру у службовій недбалості. Як повідомив генпрокурор Юрій Луценко, такі рішення були ухвалені на основі результатів проведених експертиз.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА