12:21 18.08.2016

Російські військові посилюють передову на Донбасі, мінують території та беруть участь у "танковому біатлоні"

2 хв читати
Російські військові посилюють передову на Донбасі, мінують території та беруть участь у "танковому біатлоні"

Противник на Донбасі продовжує ротацію підрозділів, підтримку боєготовності військ і посилення передових підрозділів, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначено у звіті ГУР на сторінці у Facebook, ротація військових проведена на Новоайдарському, Сєверодонецькому, Слов'янському та Донецькому напрямках. На Волноваському напрямку в зоні відповідальності 1-ї окремої мотострілкової бригади (Комсомольське) 1 АК ЗС РФ заплановано мінування передових позицій. Крім того, 19-21 серпня у районах н. п. Калинове і Веселогорівка заплановано ротацію особового складу 1-го мотострілкового батальйону 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов).

Розвідувальні групи противника перебували в районах н. п. Глибоке, Комишувате і Паннівка (Донецька обл.). Триває розвідка десантнодоступних ділянок узбережжя Азовського моря.

Триває постачання військової техніки, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та матеріально-технічних засобів з території РФ. Так, до Луганська прибули п'ять танків Т-72 (на тралах) зі складу танкового батальйону 2-ї окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, після ремонту в Росії; до Свердловська - залізничні платформи з трьома танками Т-64 і два вагони з боєприпасами; до Харцизька - залізничні платформи з чотирма вантажними автомобілями, три цистерни з пально-мастильними матеріалами (150 тонн) і два вагони з боєприпасами.

ГУР також інформує про втрати противника за добу – троє загиблих і троє поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) і 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК НД РФ, а також 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ.

Розвідка повідомила і про участь російських військових, які перебували на Донбасі, в армійському конкурсі "Танковий біатлон-2016": "Для підтримки бойового духу, який зараз значно впав, та належного рівня бойової підготовки вище військово-політичне керівництво Росії залучила кращі танкові екіпажі російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України до участі в улюбленому ігрищі Шойгу (міністр оборони РФ Сергій Шойгу - ІФ) - армійському конкурсі "Танковий біатлон-2016". А з 18 серпня на полігоні "Торез" починається фінальний етап "танкового біатлону" 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 1 ракетного й 40 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА