14:12 19.08.2016

Обмеження руху транспорту планується в центральній частині та районах Києва у День Незалежності

3 хв читати
Обмеження руху транспорту планується в центральній частині та районах Києва у День Незалежності

Обмеження руху транспорту в центральній частині і районах Києва планується 24 серпня в зв'язку з 25-ю річницею незалежності України.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА), 24 серпня з 8:00 передбачене тимчасове закриття входу і виходу зі ст. метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" на вул. Інститутську до завершення урочистих заходів у центрі міста.

Крім того, обмежать рух транспорту на час проведення третього щорічного легкоатлетичного "Забігу у вишиванках": з 7:00 до 13:00 на Русанівській набережній (на ділянці від вул. Ентузіастів до вул. Возз'єднання); з 9:00 до 12:00 на Дніпровській набережній (на ділянці від просп. Возз'єднання до вул. Княжий Затон, 21).

Рух транспорту буде обмежено з 6:00 до 20:00 для проведення фестивалю "Печерський вернісаж" на вул. Івана Мазепи (від ст. метро "Арсенальна" до готелю "Салют").

Обмежать рух транспортних засобів на час проведення Параду військ під час проходження колон до місця проведення заходу: з 7:20 до 8:00 за маршрутом прямування 1-ї колони - парк військової частини А0222 – вул. Маршала Рибалка – вул. В'ячеслава Чорновола – виїзд на просп. Перемоги – вулиця Старовокзальна – вул. Жилянська. Після заходу: Володимирський узвіз – вул. Петра Сагайдачного – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Нижній Вал – вулиця Глибочицька – вул. В'ячеслава Чорновола – вул. Маршала Рибалка – парк військової частини А0222.

Також буде обмежено рух: з 6:30 до 8:00 за маршрутом прямування 2-ї колони: аеродром Авіант-1 – вул. Академіка Туполєва – вул. Стеценко – вул. Данила Щербаківського – просп. Перемоги. Після заходу: Європейська площа – Петровська алея – Паркова дорога – Дніпровський узвіз – Набережне шосе – вулиця Набережно-Хрещатицька – вулиця Верхній Вал – вул. Нижній Вал – вулиця Глибочицька – вул. В'ячеслава Чорновола просп. Перемоги – вул. Академіка Туполєва – аеродром Авіант-1.

Крім цього, будуть обмеження: з 8:00 до завершення заходу за маршрутом прямування 1-ї колони: вул. Жилянська (на ділянці від вулиці Володимирської до вул. Великої Васильківської) – вул. Велика Васильківська – пл. Льва Толстого – Бессарабська площа – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик. 2-ї колони: вул. Жилянська (на ділянці від вулиці Володимирської до вул. Великої Васильківської) – вул. Велика Васильківська – пл. Льва Толстого – Бессарабська площа – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик.

24 серпня тимчасово обмежать рух транспорту на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Рейтарської до вул. Великої Житомирської), від провул. Георгіївського, провул. Рильського, вул. Софійської (на ділянці від Михайлівського провулку до вул. Володимирської), Володимирському проїзді, вул. Алли Тарасової, Софійській площі, Михайлівській площі, вул. Трьохсвятительській, Європейській площі, вул. Малій Житомирській (на ділянці від Михайлівського провулку до Володимирського проїзду), вул. Володимирській (на ділянці від вул. Льва Толстого до л. Богдана Хмельницького).

Також буде обмежуватися рух на б-р Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до Терещенківської), вул. Терещенківській (на ділянці від вул. Льва Толстого до б-р Тараса Шевченка, вул. Інститутській (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Шовковичної), вул. Городоцькій (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської), б-р Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), вул. Богдана Хмельницького (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), вул. Прорізній (на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської), вул. Михайлівській (а ділянці від вул. Хрещатик до вул. Костьольної).

Обмеження також будуть тимчасово на вул. Інститутській (на ділянці від вул. Банкової до вул. Ольгинської), вул. Ольгинської, вул. Станіславського, в. Банковій, вул. Лютеранської (на ділянці від вул. Шовковичної до вул.М. Заньковецької), вул. Заньковецької вул. Круглоуніверситетській, пл. Івана Франка, Бессарабської площі, вул. Десятинної (на ділянці від Михайлівської площі до вул. Володимирської), вул. Великій Житомирській (на ділянці від Михайлівської площі до вул. Володимирської), вул. Набережно-Хрещатицькій (на ділянці від вул. Ігоревській до вул. Боричів Тік), вул. Боричів Тік (на ділянці від вул. Набережно-Хрещатицької до вул. Петра Сагайдачного).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА