17:20 22.08.2016

Голову благодійної фонду українця Дученка видворять із РФ "за замах на конституційний лад"

2 хв читати

Виконавчого директора петербурзького відділення міжнародного благодійного фонду "Відкрите серце" Павла Дученка видворять із РФ як такого, що створив загрозу для національної безпеки країни.

"26 квітня поточного року УФМС (Управління Федеральної міграційної служби – ІФ) Росії по Санкт-Петербургу та Ленінградській області відмовило 46-річному громадянину однієї з суміжних держав у видачі посвідки на проживання, а також анулювало виданий йому раніше дозвіл на тимчасове проживання на території РФ. Підставою для вжиття цих заходів стало серйозне порушення громадянином норм міграційного законодавства (виступ за насильницьку зміну основ конституційного ладу РФ, іншими словами створення загрози безпеці РФ або громадян РФ)", - повідомляє прес-служба ГУ МВС по Петербургу та Ленінградській області.

Як зазначено в повідомленні, 2 серпня чоловіку повідомили про ухвалене рішення. Згідно із законом він мав покинути територію країни протягом 15 днів, чого не зробив.

"Управління з питань міграції ГУ МВС Росії прийняло рішення про його депортацію. 21 серпня 2016 року працівники управління з питань міграції здійснили виїзд за місцем перебування цього громадянина в Невському районі Санкт-Петербурга. Іноземця доправлено в центр тимчасового тримання іноземних громадян ГУ МВС Росії для подальшої депортації", - додає поліція.

Як повідомив "Інтерфаксу" представник петербурзького відділення МБФ "Відкрите серце", в організації знають про ситуацію з П.Дученком.

"Ми в курсі, що розпочато процедуру щодо його видворення, але подробиць про це не маємо. Нам також незрозуміла причина того, що відбувається", - сказав співрозмовник.

Фонд "Відкрите серце" здійснює реабілітацію алко- та наркозалежних. Згідно з інформацією на сторінці петербурзького відділення фонду в соціальній мережі, П.Дученко є громадянином України.

За даними ЗМІ, П.Дученко також був пастором церкви євангелістів, зареєстрованої за тією самою адресою, що й фонд. Там він начебто читав проповіді, зміст яких привернув увагу правоохоронців.

П.Дученко має дружину та сина, які живуть у Петербурзі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА