10:23 23.08.2016

У столиці реставрують і реконструюють низку парків у Шевченківському та Солом'янському районах

1 хв читати
У столиці реставрують і реконструюють низку парків у Шевченківському та Солом'янському районах

У столиці реставрують західну і східну частини парку "Нивки" і парк ім.Пушкіна у Шевченківському районі, а також реконструюють парк з бюветним комплексом на вул. Кадетський гай, парк на вул. Івана Пулюя, парк "Орлятко" на б-рі Івана Лепсе, 9-Б, а також ландшафтний парк у Солом'янському районі, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Підписані відповідні розпорядження КМДА. Зазначені роботи надають можливість покращити благоустрій та створити сучасні зони для відпочинку жителів і гостей столиці", - пояснюється в повідомленні.

Реконструкція та реставрація зазначених об'єктів здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2016 рік і наступні роки, а також за рахунок залучених коштів.

Замовником реставрації об'єктів визначено КП "Київський центр розвитку міського середовища". Так, підприємство в установленому порядку має визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації для проектування та виконання робіт, забезпечити розробку та затвердження проектної документації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА