12:50 28.08.2016

У Києві затримано іноземця, який відібрав у дівчини планшет й одразу ж продав його на найближчому ринку

1 хв читати

У суботу в управління Нацполіції України в Солом’янському районі Києва звернулася киянка та повідомила, що у неї в парку на вул. Уманській чоловік кавказької зовнішності відібрав планшет.

Як повідомляє в неділю відділ комунікації поліції Києва, потерпіла також зазначила, що зловмисник утік із місця інциденту на автомобілі Isuzu білого кольору. За словами дільничного офіцера поліції Солом’янського управління поліції Сергія Шевчука, на той час він перебував у поліцейській станції.

"Коли ж отримав повідомлення, що грабіжник рухається у бік ринку "Радіолюбитель", вийшов на дорогу, де й помітив зазначений транспортний засіб. Діючи спільно з колегами, ми затримали зловмисника й доправили його в управління поліції", - розповів С.Шевчук.

Зловмисником виявився 36-річний іноземець. На момент затримання він уже встиг збути вкрадений планшет за 3 тис. грн. Місцезнаходження викраденого правоохоронці встановили й вилучили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголосили про підозру й узяли його під варту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА