19:21 01.09.2016

Від початку дії "режиму тиші" на Донбасі зафіксовано 6 обстрілів позицій ЗСУ

1 хв читати

Із півночі і до 10:00 четверга в районі проведення АТО зберігався "режим тиші", після чого було зафіксовано неприцільну стрільбу з великокаліберного кулемета у напрямку селища Луганського та провокацію в районі Троїцького, повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

"Із 12-ї почала надходити інформація про застосування станкових протитанкових гранатометів по Троїцькому та Невельському. Зокрема, захисників Авдіївки обстріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні за четвер прес-центру штабу АТО станом на 18:00 в соцмережі Facebook.

При цьому, зазначають у штабі, за оперативною інформацією, на передових позиціях бойовиків перебували журналісти російських телевізійних каналів для можливої фіксації "порушення українською стороною режиму тиші".

"Збройні сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають і виконують наказ президента України - верховного головнокомандувача Збройних сил України та неухильно дотримуються Мінських угод", - наголосили в прес-центрі штабу АТО.

Водночас у прес-центрі повідомили, що загалом з півночі до 18:00 "незаконні збройні формування шість разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України", - додали в штабі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА