17:28 06.09.2016

У Нацполіції розповіли про затримання великого ОЗУ

1 хв читати
У Нацполіції розповіли про затримання великого ОЗУ

У Києві та Київській області затримано злочинне угруповання, яке кілька років займалося збутом наркотиків, повідомила голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

"Учора вночі на території Києва та області було затримано організоване злочинне угруповання, члени якого тривалий час займалися реалізацією наркотичних засобів", - повідомила вона на брифінгу в Києві у вівторок.

Х.Деканоїдзе зазначила, що у рамках цієї операції було проведено 56 обшуків у Києві та 5 - на території Київської області, за місцем виготовлення та збуту наркотиків, а також за місцем проживання членів угруповання.

"Було вилучено 14 одиниць зброї, 7 гранат, 15 тис. боєприпасів, 1 кг гашишу, 2 кг метадону, 1 кг амфетамінів, 4 кг опію, 7 тис. пігулок екстазі", - розповіла голова Нацполіції, додавши, що зловмисникам допомагав "правоохоронець Шевченківського району Києва".

Х.Деканоїдзе зазначила, що під час оперативної розробки та затримання спільно працювали працівники МВС, прокуратури Києва, патрульної поліції та КОРДу.

Загалом затримано 13 осіб, найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА