15:48 09.09.2016

Обраний номінант на премію "Оскар" від України

1 хв читати
Обраний номінант на премію "Оскар" від України

Український Оскарівський комітет обрав номінантом на премію "Оскар" у категорії "Кращий фільм іноземною мовою" від України фільм "Українські шерифи" режисера Романа Бондарчука.

"Український Оскарівський комітет оголошує, що фільмом, який претендуватиме на премію "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" від України, обрано фільм "Українські шерифи" режисера Романа Бондарчука", - зазначено в повідомленні Державного агентства України з питань кіно з посиланням на інформацію Оскарівського комітету.

Згідно з ним, світова прем'єра фільму відбулася на престижному документальному кінофестивалі IDFA, де картина отримала спеціальний приз журі в головному конкурсі. Фільм демонструвався на більш ніж трьох десятках фестивалів по всьому світу в конкурсних та спеціальних програмах і продовжує представляти Україну на престижних кінофорумах. Нещодавно "Українські шерифи" здобули Гран-прі кінофестивалю "Docs against Gravity" у Польщі. Фільм був показаний в семи містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Маріуполі, Одесі, Херсоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА