15:54 11.09.2016

Поліція розшукує вандалів, які розбили 5 меморіальних дощок учасникам АТО в Полтаві

1 хв читати
Поліція розшукує вандалів, які розбили 5 меморіальних дощок учасникам АТО в Полтаві

У ніч на 11 вересня у Полтаві невідомі розбили п'ять меморіальних дощок, які увічнюють пам'ять загиблих учасників АТО, і поліція вживає максимальних заходів для встановлення підозрюваних у скоєнні кримінальних злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Як повідомляє в неділю вдень Відділ комунікації Нацполіції Полтавської області, о 3.00 до правоохоронців надійшло повідомлення, що на вулиці Пушкіна,74 невідомі особи розбили пам'ятну дошку, встановлену на фасаді школи № 38.

Крім цього вранці 11 вересня охоронець школи №11 повідомив про пошкодження дошки на фасаді школи по вулиці М.Бірюзова. Охоронці гімназії №4, розташованої на пер. Ботанічному,17 та ліцею №1, на вулиці Шевченка,14, вранці виявили аналогічні правопорушення.

Ще одне повідомлення надійшло від чергової Полтавського державного педагогічного університету ім.В.Короленка. На фасаді закладу на вулиці Остроградського,2 пошкоджена меморіальна дошка.

За цими фактами порушено кримінальні провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розпочато досудове розслідування.

"З метою прискорення процесу розкриття кримінальних злочинів та притягнення винних до відповідальності поліція закликає громадян, які були очевидцями правопорушень, а також водіїв, на відеореєстраторах яких можуть бути зафіксовані обставини вищезазначених подій, повідомити інформацію в поліцію за телефонами у місті Полтаві: (0532) 51- 77-55, 0532-56-09-51, 51-77-57 або на цілодобову безкоштовну лінію "102", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА