12:09 13.09.2016

Російський військовий прихопив у відпустку з Донбасу 3 ящики патронів до АК-74

1 хв читати
Російський військовий прихопив у відпустку з Донбасу 3 ящики патронів до АК-74

Відсутність належного контролю за обігом боєприпасів у російських військових і встановлення відносного режиму "тиші" на Донбасі призвели до зростання обсягів незаконного списання патронів з метою їх збуту на "чорному ринку", наголошує Головне управління розвідки Міноборони України.

У зведенні ГУР на сторінці у Facebook у вівторок йдеться про те, що 12 вересня на неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону співробітники ФСБ РФ затримали військовослужбовця 7-ї окремої мотострілкової бригади 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, який прямував до Росії у відпустку з трьома ящиками патронів до автомата АК-74.

Оперативна перевірка складу тимчасового зберігання боєприпасів 7 омсбр, обладнаного на території виправної колонії №22 (н. п. Комісарівка), виявила зникнення семи ящиків з 5,45 мм набоями до автомата АК-74. Крім того, зафіксовано наявність значної кількості мінометних мін, які проходять за обліком служби ракетно-артилерійського озброєння бригади, видані для бойового застосування та списані (200 ящиків мін калібру 120-мм та 20 ящиків мін калібру 82-мм).

Стосовно втрат противника за минулу добу, то, за даними розвідки, загинули двоє і поранені четверо військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) і 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА