19:26 13.09.2016

Коболєв зможе віддалено брати участь у засіданнях правління "Нафтогазу" в період перебування в Стокгольмі - МЕРТ

1 хв читати

Голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв зможе брати участь у засіданнях правління компанії за допомогою засобів електронного зв'язку (Skype, Google Hangout тощо) в період перебування в Стокгольмі, повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ).

"Враховуючи ризики, пов'язані з дієздатністю правління "Нафтогазу", МЕРТ внесло зміни до Положення про правління "Нафтогазу". Відтепер правління компанії може проводити засідання за допомогою засобів електронного зв'язку. На думку міністерства, така практика відповідає вимогам часу та сучасним бізнес-традиціям. Таку практику вже застосовує наглядова рада компанії", - йдеться в повідомленні.

У МЕРТ додають, що для доукомплектування правління НАК відповідні пропозиції мають надійти від Комітету з призначень та винагород наглядової ради "Нафтогазу". "Міністерство звернеться до наглядової ради за відповідною рекомендацією", - резюмують у міністерстві.

Як повідомлялося, "Нафтогаз" заявив про загрозу поточній діяльності компанії, а також підготовці до опалювального сезону через некомплектність правління.

У прес-службі компанії нагадали, що за штатної чисельності членів правління НАК у п’ять осіб, нині працюють лише три (Олександр Тодійчук - помер, а Сергій Перелома - відсторонений рішенням Апеляційного суду Києва). При цьому найближчим часом голова правління Андрій Коболєв має перебувати в тривалому відрядженні для участі в слуханнях у рамках арбітражного провадження в Стокгольмі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

Окупанти завдали удару по Харкову, загорівся приватний будинок - Синєгубов

Передано до суду справу трьох депутатів-ухилянтів Київської міськради

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА