11:45 16.09.2016

Бальцерович і Міклош завершили роботу над пакетом ключових реформ

2 хв читати
Бальцерович і Міклош завершили роботу над пакетом ключових реформ

Стратегічна група радників з підтримки реформ в Україні (SAGSUR) під керівництвом Лешека Бальцеровича та Івана Міклоша завершила роботу над пакетом ключових реформ, і 15 вересня передала його президенту Петру Порошенку, прем'єр-міністру Володимиру Гройсману та до Верховної Ради України.

Як повідомляється в прес-релізі SAGSUR, пакет ключових реформ створений на основі плану дій уряду та інших програмних документів української влади, складається з найважливіших кроків, які необхідно здійснити для посилення фіскальної та фінансової стабільності України, зменшення корупції, прискорення розвитку середнього бізнесу, покращення структури і діяльності державного апарату.

"До пакета реформ внесені пропозиції щодо структури і процедур державного апарату: децентралізація, електронне адміністрування, реформа прокуратури та судової системи, антикорупція. Особливу увагу приділено публічним фінансам і структурним реформам, необхідним для зміцнення економічного зростання, зокрема й приватизацію, дерегуляцію, демонополізацію, реформу енергетичного сектору та ринку газу, ринку землі. Також наведено пропозиції із реформи охорони здоров'я", - зазначено в прес-релізі.

Крім цього, в пакеті наведено низку пропозицій щодо заходів, які потребують термінового усунення.

"Офіційна презентація пакета відбудеться через два тижні, коли Стратегічна група радників з підтримки реформ отримає зворотний зв'язок від лідерів України", - зазначено в повідомленні.

Стратегічна група радників з підтримки реформ – команда з 10 іноземних та українських фахівців, під головуванням Лешека Бальцеровича (Польща) та Івана Міклоша (Словаччина). Група створена 18 квітня 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА