10:17 26.09.2016

Таврійський університет ім. Вернадського розпочне роботу в Києві з понеділка

1 хв читати
Таврійський університет ім. Вернадського розпочне роботу в Києві з понеділка

Міністерство освіти і науки заявляє про можливість відновлення роботи в Києві Таврійського національного університету імені В.Вернадського з понеділка, 26 вересня.

Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, проект постанови Кабінету Міністрів України про приєднання до університету Академії муніципального управління, навчальна база якої зможе задовольнити потреби обох вишів, зараз проходить погодження профільних міністерств (Міністерство фінансів та Міністерство економічного розвитку і торгівлі вже погодили, нині документ передано до Міністерства юстиції).

Проектом постанови передбачено, що цей університет є правонаступником усього майна, прав та обов'язків Академії (зокрема навчального фонду та гуртожитків).

Допоки формальний процес приєднання триває, керівництво академії погодилося надати свої лекційні аудиторії для навчання студентів Таврійського університету.

Крім того, керівництво академії всіляко сприяє розміщенню студентів університету у своїх гуртожитках, а за підтримки Міносвіти також триває робота щодо тимчасового розміщення студентів у гуртожитках інших вищих навчальних закладів.

"Оскільки процес зарахування студентів університету тривав до 20 вересня, Міністерство освіти і науки сподівається, що найближчим часом ректорат університету надасть свої розрахунки щодо штатного розпису відповідно до наявного контингенту студентів, які навчатимуться в університеті", - йдеться в повідомленні.

26 вересня в Міносвіти відбудеться урочисте посвячення студентів-першокурсників Таврійського університету, а 27 вересня розпочнуться заняття в лекційних аудиторіях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА