11:48 26.09.2016

Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

2 хв читати
Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 26 вересня 2016 року рекомендувала голові служби видати низку прав на виконання авіарейсів українським авіакомпаніям.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", за підсумками засідання комісії авіакомпанії "Урга" (Кіровоград) рекомендовано видати права на виконання авіаперевезень в інших країнах, а саме Нзарі (Південний Судан).

Авіакомпанії "Азур Ейр Україна" рекомендовано видати права на регулярні рейси Київ-Дубай і на чартери з Києва до Верони, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Анталії, Даламана, Коньї, Бургаса; з Харкова до Анталії, Даламана, Хургади, Шарм-ель-Шейха; з Одеси до Анталії Шарм-ель-Шейха, Хургади; зі Львова до Анталії, Даламана, Шарм-ель-Шейха, Хургади; із Запоріжжя до Анталії, Шарм-ель-Шейха і Хургади.

Крім того, авіакомпанії "Роза вітрів" рекомендовано до видачі права на регулярні рейси Київ-Дніпро та Івано-Франківськ - Салерно, а також на чартери з Києва до Анталії, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Таби, Зальцбурга, Кіттіли, Рованіемі, Марибора, Бергамо, Занзібара, Пунта-Кани; зі Львова до Хургади; з Дніпропетровська до Шарм-ель-Шейха, Верони, Марибора; з Одеси, Запоріжжя, Вінниці до Шарм-ель-Шейха; з Харкова до Кіттіли та Марибора.

Компанії також рекомендовано розширити їй частоти на чартерні польоти з Києва до Шарм-ель-Шейха і Хургади, зі Львова до Хургади та з Дніпропетровська, Харкова, Одеси і Запоріжжя до Анталії.

Авіакомпанії "Дарт" рекомендовано задовольнити заявку на виконання регулярних рейсів з Одеси, Києва і Львова до Тбілісі та Батумі, а також на польоти в інших державах, а саме: Литві, Норвегії, Іспанії, Швеції, Франції, Мавританії, Марокко, Намібії, Тунісі, Камеруні.

Авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), найбільшій авіакомпанії країни, рекомендовано розширити частоти на регулярних маршрутах Київ-Вільнюс та Київ-Коломбо, а також видати права на "регулярку" до Каунаса зі Львова та Одеси.

Окрім цього, рекомендовано видати МАУ призначення на чартери з Києва до Шарм-ель-Шейха, Хургади, Таби, Анталії, Кіттіли, Каяни, Попрада, Аліканте, Ейлата, Занзібара, Акаби, Гоа; з Харкова до Шарм-ель-Шейха, Хургади; з Одеси та Запоріжжя до Хургади; зі Львова до Хургади та Анталії.

Авіакомпанії "Браво" рекомендовано видати права на регулярні польоти з Києва та Одеси до Батумі, Кутаїсі та Тбілісі, а також на чартери з Києва на Гоа.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

Засновника криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда засуджено до 25 років в'язниці

Нікопольський район протягом дня зазнав п’яти артилерійських обстрілів і п’яти атак БПЛА

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА