13:56 26.09.2016

Лутковська обговорить із директором БДІПЛ/ОБСЄ захист прав людини в контексті конфлікту на Донбасі

1 хв читати
Лутковська обговорить із директором БДІПЛ/ОБСЄ захист прав людини в контексті конфлікту на Донбасі

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська бере участь у щорічній нараді Бюро демократичних інститутів та прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ з питань виконання державами-учасницями зобов'язань у галузі людського виміру, яка відбувається у Варшаві (19-30 вересня).

Як повідомляє прес-служба українського омбудсмена, в понеділок В.Лутковська бере участь у 10-му робочому засіданні, яке присвячене темі терпимості та недискримінації. На засіданні заплановано виступ верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин Астрід Торс.

"Також сьогодні в рамках наради відбудеться зустріч уповноваженого з прав людини В.Лутковської з директором Бюро демократичних інститутів та прав людини Міхаелем Лінком, під час якої обговорюватимуться питання захисту прав людини в Україні, зокрема в контексті збройного конфлікту на сході країни", - йдеться в інформації.

Програмою щорічної наради з питань виконання державами-учасницями зобов'язань у галузі людського виміру передбачено також робочі сесії з питань свободи пересування, вираження поглядів і релігії, з питань гендерної рівності і покращення становища ромів та сінті (одна із західних гілок циганів) тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА