10:44 28.09.2016

Подання про зняття недоторканності зі Скорика наразі до ВР не надійшло

2 хв читати
Подання про зняття недоторканності зі Скорика наразі до ВР не надійшло

В апараті Верховної Ради України наразі немає подання від генерального прокурора України Юрія Луценка про зняття недоторканності з народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Миколи Скорика.

"В апараті Верховної Ради ще немає подання про зняття недоторканності з Миколи Скорика", - сказав журналістам прес-секретар голови парламенту Андрія Парубія Андрій Ковальов у вівторок увечері.

Як повідомлялося, 22 вересня Ю.Луценко в Одесі повідомив про прогрес у розслідуванні заворушень біля будівлі Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року. Зокрема, він заявив, що "має намір наступного тижня внести подання про зняття депутатської недоторканності стосовно на той час голови Одеської облдержадміністрації громадянина Скорика, якого підозрюють у причетності до цих сумних подій".

М.Скорик стверджує, що правоохоронці схиляють його однопартійця - депутата Одеської міської ради Олександра Орлова дати проти нього свідчення. Він також запевнив, що не має наміру переховуватися від слідства і залишати країну, стверджуючи, що нічого протиправного не вчиняв.

Як відомо, М.Скорик є народним депутатом України Верховної Ради VIII скликання і входить до депутатської фракції партії "Опозиційний блок".

19 лютого 2014 року близько 150 осіб із бітами та в касках напали на одеських журналістів, які знімали невеликий пікет представників Євромайдану біля будівлі Одеської обладміністрації. В результаті постраждали близько десятка активістів та близько 20 працівників ЗМІ, зокрема журналісти і працівники "Комсомольской правды", телеканалів "Інтер", "5 каналу", "Нового каналу", агентства "Укрінформ", низки місцевих видань. Також щонайменше три знімальні групи втратили техніку - її розбили або відібрали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА