12:00 28.09.2016

Місто побудує нову під'їзну дорогу до аеропорту "Київ"

2 хв читати
Місто побудує нову під'їзну дорогу до аеропорту "Київ"

Міська влада вважає обов'язковим дотримання чинного законодавства в питаннях землекористування, так прокоментував ситуацію з примусовим звільненням товариством автолюбителів "Стоянка-17" земельної ділянки в Солом’янському районі столиці заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко.

Примусовим відчуженням у товариства ділянки на вул. Народного ополчення, 22а (Солом’янський район) у виконання рішення Господарського суду Києва щодо звільнення товариством ділянки для будівництва інфраструктурного об'єкта Під'їзна автомобільна дорога від Червонозоряного проспекту (проспект Валерія Лобановського) поблизу примикання вулиці Кіровоградської до міжнародного аеропорту Київ" займається виконавча служба Солом’янського районного управління юстиції в м. Києві, повідомляє прес-служба КМДА.

"Київ росте, і розвиток інфраструктури - одне з основних завдань столичної влади. Рішення побудувати об'їзну дорогу було прийнято ще в 2010 році. Дорога будується передусім для киян. Вона розвантажить Севастопольську площу та проспект Валерія Лобановського, забезпечить безперешкодний, комфортний під'їзд до аеропорту "Київ", сказав О.Спасибко.

За його словами, земельна ділянка для будівництва автодороги площею 13,92 га відведена в постійне користування комунальному підприємству - замовникові будівництва КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва". Таким чином, будівництво на цій ділянці абсолютно законне, але частина ділянки була тимчасово зайнята гаражами товариства автолюбителів "Стоянка-17".

Тривалі спроби добровільного врегулювання питання землекористування між КП і товариством закінчилися судовим розглядом. Оскільки товариство не виконало рішення Госпсуду добровільно, виконанням рішення суду в примусовому порядку зайнялася виконавча служба.

О.Спасибко зазначив, що будь-які дії автолюбителів щодо перешкоджання діяльності виконавчої служби є незаконними і правоохоронні органи мають забезпечити можливість виконавчій службі та КП безперешкодно працювати згідно з чинним законодавством.

"Місто спрямовує гроші на створення столичної інфраструктури на європейському рівні. Під'їзна дорога до аеропорту "Жуляни" буде завершена вже в 2017 році. Усі конфліктні ситуації необхідно вирішувати лише правовим і мирним шляхом", - наголошує А.Спасибко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

Єрмак: Підтримка США зміцнить українське військо та допоможе Україні відстояти свої території

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА