12:20 28.09.2016

В ОБСЄ наголосили на необхідності підвищення рівня обізнаності населення щодо процесу проведення реформ у країні

2 хв читати
В ОБСЄ наголосили на необхідності підвищення рівня обізнаності населення щодо процесу проведення реформ у країні

Заступник голови Адміністрації президента України, секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків обговорив із координатором проектів ОБСЄ в Україні Вайдотасом Вербою продовження співпраці у сфері підтримки реформ в Україні.

Як повідомила в середу прес-служба президента України, під час зустрічі Д.Шимків та В.Верба обговорили результати дворічної співпраці та взаємодії у рамках низки проектів підтримки діалогу, які покликані сприяти діяльності в цілому Національної ради реформ, а також проектного офісу, який функціонує при ній.

"Д.Шимків відзначив важливість внеску ОБСЄ в серію удосконалень, які було внесено в роботу засідань Нацради. Серед них: розробка та передача програмного забезпечення підтримки проектів; передача 60 планшетів для використання членами Нацради реформ під час засідань", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу координатор проектів ОБСЄ в Україні наголосив на необхідності подальшої підтримки комунікаційних ініціатив, спрямованих на підвищення обізнаності та залучення українців в процес реформування країни. "Результати трекінгів сприйняття реформ населенням свідчать про певні позитивні зрушення громадської думки щодо низки реформ: публічних закупівель, освітньої, судової реформи", - йдеться в повідомленні.

"На сьогодні відсоток виконання рішень Національної ради реформ становить 74%. Сподіваюся, що завдяки автоматизації та заходам з оптимізації підготовки матеріалів ми зможемо підняти ступінь виконання до 90%", - підсумував Д.Шимків.

"Успіх змін значно залежить від того, чи люди знають, розуміють та підтримують те, що відбувається. Саме тому ми прагнемо сприяти зміцненню можливостей реформаторів, представляти їх програми та плани для обговорення широкому загалу", - зазначив у свою чергу В.Верба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА