12:40 05.10.2016

Супротивник залишається на колишніх позиціях в Станиці Луганській та в Петровському

1 хв читати
Супротивник залишається на колишніх позиціях в Станиці Луганській та в Петровському

Супротивник вдається до спроб затягнути процес розведення сил на трьох визначених рамковим документом ділянках на Донбасі, констатує Головне управління розвідки Міноборони України.

Як зазначено в повідомленні ГУР на його сторінці у Facebook у середу, в Станиці Луганській спостерігаються факти перешкоджання діяльності спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з перевірки виконання угоди. "Передові підрозділи 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ залишаються на позиціях біля мосту поблизу річки Сіверський Донець", - вказує розвідка.

У Золотому розведення сторін фактично завершено. Заходи з розмінування місцевості не проводяться. З урахуванням цього патрулювання району із відведення сил спостерігачами ОБСЄ не проводиться, наголошує ГУР.

Що стосується Петровського, то там відведення сил не зафіксовано. "Підрозділи мотострілецького батальйону 1-ї окремої мотострілкової бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ залишаються на своїх позиціях", - йдеться у зведенні ГУР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА