15:06 10.10.2016

На Чернігівщині під час бійки біля сільського клубу підірвали гранату

2 хв читати
На Чернігівщині під час бійки біля сільського клубу підірвали гранату

У Бобровицькому районі Чернігівської області поліція затримала молоду людину, яка біля місцевого клубу кинула в натовп гранату, внаслідок чого відвідувачі закладу дістали осколкових поранень, що не загрожують життю, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молоді люди та влаштували бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці події пролунав вибух", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок.

За зазначеною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. Правоохоронці встановили, що внаслідок інциденту травмовані чотири людини, одного з яких (жителя Києва) доправлено до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

"За словами постраждалого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду. Після цього на порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень дістали три людини, яких доправлено до Бобровицької районної лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль "Шкода Октавія", - йдеться в повідомленні.

На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби і ніж.

Того самого дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу його поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, порушено кримінальні провадження за статтями "замах на вбивство", "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та "хуліганство".

Поліція здійснює подальше розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА