15:29 10.10.2016

Частка зайнятих у проектах Boeing українських фахівців за останні 3 роки значно зросла

2 хв читати
Частка зайнятих у проектах Boeing українських фахівців за останні 3 роки значно зросла

Частка українських фахівців, зайнятих у проектах авіабудівної корпорації Boeing, за останні три роки значно зросла – з 0,1 до 2%.

Як повідомила прес-служба інжинірингової компанії "Прогрестех-Україна", про це заявив її директор Андрій Фіалковський, виступаючи на Міжнародному авіафорумі "Аероконгрес-2016".

За його словами, три роки тому українська складова у підтримці моделювання літаків Boeing нового покоління не перевищувала 0,1% і в цих роботах були задіяні українські інженери, що працювали за межами країни.

"Ми повернули їх в Україну, запропонувавши високоінтелектуальні робочі місця, і запросили нових талановитих інженерів", – зазначив він.

А. Фіалковський висловив сподівання, що в найближчі роки ця цифра збільшиться ще в півтора-два рази.

Він також констатував поступове підвищення попиту на інженерні послуги з боку українських суб'єктів авіаринку. Враховуючи очевидне пожвавлення авіаперевезень, менеджери українських аеропортів, які прораховують ситуацію на кілька ходів вперед, вже готуються до приходу нових авіакомпаній і прийому нових типів літаків. Багатьом з них необхідно оновити інфраструктуру, підготуватися до збільшення пасажирських потоків.

"Лише за останній місяць близько 10 аеропортів зацікавилися нашими пропозиціями щодо реконструкції аеропортових об'єктів, розвитку інфраструктури, обстеження аеродромних покриттів", – повідомив директор "Прогрестех-Україна".

Інжинірингова компанія "Прогрестех-Україна" створена в 2007 році. Входить до складу міжнародної групи компаній "Прогрестех". Має два офіси у Києві та представництва у Харкові та Львові.

"Прогрестех-Україна" є стратегічним партнером Boeing в Україні. Співпраця компаній почалася в листопаді 2013 року. За останні півтора року обсяги робіт "Прогрестех-Україна" за проектами Boeing зросли майже втричі і загалом інженерні сервіси в сфері авіабудування, основним замовником яких є Boeing, на сьогоднішній день становлять 82% у загальному обсязі послуг, що надаються "Прогрестех-Україна".

Взаємодія "Прогрестех-Україна" з Boeing поширюється також на освітні проекти з додаткової підготовки студентів і підвищення кваліфікації викладацького складу, посилення практичної складової навчання майбутніх українських інженерів.

The Boeing Company — американська корпорація. Один з найбільших світових виробників авіаційної, космічної та військової техніки. Штаб-квартира розташована в Чикаго (штат Іллінойс, США).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

ДТЕК має намір до кінця дня підключити знеструмлених споживачів після ранкової атаки в Одесі

Мінсоцполітики України презентувало демографічну стратегію до 2040 року

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

На Донеччині за минулий день через обстріли поранені семеро жителів - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА