15:53 11.10.2016

ФГВФО почав публікацію покупців активів ліквідованих банків

1 хв читати
ФГВФО почав публікацію покупців активів ліквідованих банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) почав публікацію покупців активів ліквідованих банків, повідомив ФГВФО на веб-сайті.

"Фонд оприлюднив дані щодо проведених аукціонів: стосовно конкретних лотів (вартістю від 1 млн грн) зазначено балансову і оцінну вартість, стартову та ціну продажу, а також уперше - дані про покупців", - ідеться в повідомленні.

Крім того, в оприлюдненій інформації, яка оновлюється на сайті Фонду щомісяця, також вказується торговий майданчик, який провів результативний аукціон і кількість аукціонів до цього.

Зокрема, згідно з повідомленням ФГВФО, у серпні офіс Експобанку в Києві на вул. Межигірській, 3/7 за 8, 664 млн грн придбав ТАСкомбанк, профілакторій Брокбізнесбанку в Києві на вул. Перспективній, 3 вартістю 19,920 млн грн - ТОВ "А Груп", приміщення торгового центру в м. Буча (Київська обл.) на вул. Жовтневій, 66а, що належить банку "Київська Русь", за ціною 44,699 млн грн придбало ТОВ "Адванс сервіс", земельну ділянку банку "Надра" у Вінниці на вул. Соборній, 5 вартістю 1,872 млн грн - ФК "Муніципальні платіжні системи".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА