11:43 12.10.2016

МАУ переводить бронювання та оформлення квитків у Amadeus, повідомляє про тимчасове обмеження в системах

2 хв читати
МАУ переводить бронювання та оформлення квитків у Amadeus, повідомляє про тимчасове обмеження в системах

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), з метою надання пасажирам широкого спектра можливостей і послуг, реалізує проект переходу в нову систему бронювання Amadeus Altea, завершальний етап якого передбачає тимчасове обмеження доступу до деяких сервісів.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, на час синхронізації профілів пасажирів, що часто здійснюють перельоти, - з 12 по 15 жовтня 2016 року - опції реєстрації нових учасників та внесення змін до особисті та контактні дані існуючих учасників програм Panorama Club і Panorama Club Corporate будуть тимчасово недоступні. Обмеження торкнуться також можливості поновлення профілів в електронних кабінетах учасників програм. Процеси накопичення і використання миль будуть здійснюватися в звичайному режимі.

В період з 12:00 22 жовтня до 12:00 23 жовтня за к.ч. буде недоступним бронювання і придбання квитків на рейси МАУ, внесення будь-яких змін у бронювання й оформлення додаткових послуг на сайті, в контактному центрі та касах МАУ, а також в агентствах із продажу авіаквитків.

Час відключення сервісів може бути продовжено. У зв'язку з цим пасажирам, які планують скористатися послугами МАУ в другій декаді жовтня, рекомендується завчасно придбати авіаквитки, оформити й сплатити всі необхідні додаткові послуги (передзамовлення бортового харчування, перевезення багажу/додаткового місця багажу, супровід дітей, перевезення тварин), а також мати при собі квитки й посадкові талони в роздрукованому вигляді.

Попередньо відновлення роботи системи бронювання авіаквитків на базі нової платформи Amadeus Altea заплановано на 12:01 23 жовтня за к.ч.

Amadeus - провідний глобальний провайдер IT-рішень для індустрії туризму. Штаб-квартира компанії розташована в Мадриді, Іспанія, глобальний процесинговий центр - в Ердінгу, Німеччина, науково-дослідний центр - в Ніцці, Франція. Мережа Amadeus також має 71 офіс у всьому світі. Штат компанії налічує більше 13 тис. співробітників.

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль".

Флот МАУ складається з 39 літаків: 35 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА