18:29 13.10.2016

Гройсман обговорив з послом Німеччини Райхелем перебіг реформ в Україні

1 хв читати
Гройсман обговорив з послом Німеччини Райхелем перебіг реформ в Україні

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в четвер провів зустріч з послом Німеччини Ернстом Вольфгангом Райхелем, під час якої сторони обговорили перебіг реформ в Україні та напрямки розвитку двосторонньої співпраці.

Як повідомляє прес-служба уряду, прем'єр-міністр привітав посла з початком дипломатичної місії в Україні. В.Гройсман підкреслив, що Україна високо цінує високий рівень політичного діалогу з Німеччиною та її підтримку в реалізації системних реформ і на міжнародній арені.

"Він наголосив на активізації двосторонньої співпраці й реалізації низки заходів у рамках досягнутих раніше домовленостей. Так, нещодавно було проведено одразу кілька масштабних заходів: 9-те засідання Групи високого рівня, другий українсько-німецький економічний форум і відкриття німецько-української промислово-торговельної палати", - йдеться в повідомленні.

Глава уряду позитивно оцінив активізацію співпраці між бізнесом країн і висловився за подальше поглиблення економічної взаємодії держав.

"Сторони обговорили перебіг реформ в Україні. В цьому контексті прем'єр-міністр поінформував посла Німеччини про порядок денний уряду щодо їх проведення", - інформують в прес-службі Кабміну.

З наступного тижня уряд представить Офіс супроводу інвестицій, щоб максимально сприяти компаніям, які інвестують в Україну, повідомив він.

"Я як прем'єр-міністр готовий боротися за результат цих реформ. Прогрес є, але ми не зупиняємося, йдемо далі", - зазначив В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА