15:13 14.10.2016

Порошенко: Україна місяць за місяцем продовжить підвищувати боєздатність армії

2 хв читати
Порошенко: Україна місяць за місяцем продовжить підвищувати боєздатність армії

Президент України Петро Порошенко зазначив, що країна швидко відновила військову майстерність війська та зробила кроки в реформуванні армії, які будуть продовжені і приведуть Збройні сили до стандартів НАТО.

Як повідомляє прес-служба глави Української держави, під час виступу на врученні державних нагород з нагоди Дня захисника України в п'ятницю в Києві П.Порошенко нагадав про затверджений Стратегічний військовий бюлетень, який є дорожньою картою з датами, етапами, фінансуванням, з позицією у міжнародної безпековій співпраці, який гарантує українському народу, що крок за кроком, місяць за місяцем будемо кардинально підвищувати боєздатність наших Збройних сил".

"Ми будемо робити надзвичайно велику роботу у приведенні нашої армії до стандартів НАТО", - запевнив президент.

За словами П.Порошенка, результатом цієї роботи є не лише переконлива демонстрація боєздатності українських Збройних сил на фронті.

"Дуже важливою характеристикою є те, якою високою довірою в суспільстві користуються наші Збройні сили. І це не подарунок, не аванс. Ця довіра здобута самовідданою ратною працею і звитягою українського воїна", - наголосив президент і додав, що українська армія користується такою ж довірою в суспільстві, як і церква.

Президент зазначив, що на церемонії нагородження зібралися Герої України, кавалери орденів, військовослужбовці, які проявили мужність та героїзм у боях із ворогом. На жаль, не всі бойові побратими повернулися живими з бойових завдань, додав він.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв, які віддали своє життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

"Сьогоднішній день - це справжнє поєднання Дня захисника України; свято покровительки священного українського козацтва - богоматері Марії; свято вояків УПА; свято, в яке ми віддаємо шану воїнам Червоної армії, які під час Другої світової війни боролися з нацизмом, і свято українського воїна, який боронить сьогодні Україну від агресора", - наголосив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА