10:53 21.10.2016

Кабмін встановив оклад глави СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, начальника Генштабу, командувача Нацгвардії в 12 тис. грн з травня 2016

2 хв читати
Кабмін встановив оклад глави СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, начальника Генштабу, командувача Нацгвардії в 12 тис. грн з травня 2016

Кабінет Міністрів України встановив посадовий оклад глави Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил, командувача Національної гвардії в 12 тис. 061 грн з 1 травня 2016 року.

Згідно з постановою №718 від 19 жовтня, уряд затвердив розміри посадових окладів для окремих категорій посад військовослужбовців і осіб начальницького складу, які обіймають керівні посади.

Зокрема, оклад в 12 тис. грн був також встановлений для голови адміністрації Держспецтрансслужби, начальника Управління державної охорони, глави Державної пенітенціарної служби, держспецзв'язку, ДСНС і керівника розвідувального органу Міноборони.

Їхнім першим заступникам, командувачам військ Збройних сил і начальникові Національного університету оборони імені Івана Черняхівського встановлений оклад в сумі 11,2 тис. грн, заступникам керівників вищеперелічених відомств і начальникові Об'єднаного оперативного штабу оклад встановлено в сумі 10 тис. 338 грн.

Кабмін встановив, що військовослужбовцям і особам начальницького складу виплачується: надбавка за інтенсивність служби в розмірі до 100% посадового окладу; премія відповідно до їхнього особистого внеску в загальні результати роботи в межах коштів, передбачених в кошторисі на преміювання; грошова допомога на оздоровлення у наданні щорічної відпустки в розмірі, що не перевищує місячного грошового забезпечення.

Грошове забезпечення військовослужбовців і осіб начальницького складу вищезгаданих органів складається з посадового окладу, інших виплат, а також окладу за військовим (спеціальним) званням і надбавки за вислугу років, встановлених у розмірі й порядку, визначених законодавством для військовослужбовців.

Військовослужбовцям і особам начальницького складу може надаватися матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує місячного грошового забезпечення.

Рішення про виплату і конкретний розмір надбавки за інтенсивність служби, премії, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, грошової допомоги на оздоровлення ухвалюється в порядку, встановленому керівником відповідного органу, в межах затвердженого фонду грошового забезпечення.

Ці умови грошового забезпечення застосовуються з 1 травня 2016 року.

Еще по теме

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА