13:33 21.10.2016

Один український військовий поранений у зоні АТО за добу

1 хв читати
Один український військовий поранений у зоні АТО за добу

У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не загинув, один дістав поранення, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій не загинув жоден наш військовий, один дістав поранення. Це сталося в Авдіївці, внаслідок ворожих обстрілів", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Спікер Міноборони розповів, що на луганському напрямку вперше епіцентром став Станично-Луганський район. Противник застосовував міномети і легке озброєння. Крім того, збройні провокації були в Трьохізбенці, Новозванівці. Загалом за минулу добу на луганському напрямку зафіксовано дев’ять обстрілів українських позицій, один - із важкого озброєння.

А.Лисенко зазначив, що на донецькому напрямку, як і раніше, противник обстрілює район авдіївської промзони, застосовуючи при цьому міномети, а також гаубиці 152 мм.

Він також поінформував, що було зафіксовано обстріли в Луганському і Новгородському. Загалом на донецькому напрямку було зафіксовано шість обстрілів, чотири - з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку обстріли тривають на ділянці фронту Красногорівка-Мар’їнка", а також у Тарамчуці та Широкиному.

За словами А.Лисенка, практично на всій лінії фронту було зафіксовано низку збройних провокацій з боку бойовиків. Загалом же на маріупольському напрямку зафіксовано 26 обстрілів українських позицій, 13 з яких - із важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАБУ повідомило про підозри у схемі заволодіння 16 млн грн на закупівлях для МВС

Капітан судна українець Салига потрапив під санкції США через постачання озброєння хуситам

Під час надзвичайних ситуацій власників генераторів через шум не штрафують - МОЗ

ЄС створює Аудиторську раду для контролю Ukraine Facility

За підготовку законопроєкту про перехідне правосуддя на деокупованих територіях відповідає Мін'юст, що передбачено стратегією реінтеграції населення ДОТ - Верещук

Кількість постраждалих від ракетного удару по Полтавському району зросла до 16 людей

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим протягом доби - Генштаб ЗСУ

Зеленський про Саміт миру: Це успіх України, але темп ми збавляти не будемо, мир - це завжди шлях

Зеленський про удар по Полтавщині: Нам життєво необхідно посилювати захист неба сучасними системами ППО та авіацією

Україна та Вірменія провели політичні консультації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА