16:04 22.10.2016

Громадянин України намагався виїхати в РФ з фотографіями блокпостів і символікою НЗФ

1 хв читати
Громадянин України намагався виїхати в РФ з фотографіями блокпостів і символікою НЗФ

У пункті пропуску "Гоптівка", що на українсько-російському кордоні прикордонники Харківського загону виявили громадянина України з фотографіями блокпостів бойовиків і символікою незаконних збройних формувань Донецької області.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України в суботу на офіційній сторінці у соцмережі «Фейсбук», під час прикордонно-митного оформлення автомобіля Geely донецької реєстрації, який виїжджав з України, прикордонники помітили знервовану поведінку 60-річного чоловіка.

"Було ухвалено рішення про проведення поглибленого огляду. Як результат, прикордонники спільно зі співробітниками фіскальної служби в салоні авто виявили наклейки з символікою, свідоцтво про розірвання шлюбу видане так званими органами незаконних збройних формувань в Донецькій області і ноутбук з фотографіями блокпостів і техніки незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прикордонників, виявлені фотографії та символіка терористичної організації вилучені та передані співробітникам Служби безпеки України. Тривають перевірочні заходи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА