12:39 24.10.2016

Уряд має намір підвищити рівень вакцинації українців

1 хв читати
Уряд має намір підвищити рівень вакцинації українців

Кабінет Міністрів має намір підвищити рівень охоплення населення України вакцинацією, повідомив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

"Уряд має намір підвищити охоплення вакцинацією населення України", - сказав він під час круглого столу в Києві в понеділок.

П.Розенко наголосив, що завдяки залученню до закупівель вакцин за кошти держбюджету, нині в регіони доставлено понад 90% закуплених вакцин.

"Необхідні вакцини є в усіх областях", - сказав він.

Віце-прем'єр зазначив, що уряд має намір до 2019 року створити національну систему закупівель.

"Процес закупівель через міжнародні організації дав змогу вирішити проблеми, які були в закупівлях останнім часом. Але закупівлі через міжнародні організації діятимуть лише обмежений час. Тому перед урядом стоїть завдання до 2019 року створити державну систему закупівель, яка буде позбавлена всіх хвороб минулого, насамперед буде позбавлена корупційної складової", - сказав П.Розенко.

У свою чергу в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун зазначила, що закупівлі через міжнародні організації дають змогу нині вакцинувати не лише новонароджених, а й усіх дітей, які не були вакциновані за останні шість років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА