15:41 24.10.2016

У суді у справі Кернеса оголошено перерву до 14 листопада - адвокат

2 хв читати
У суді у справі Кернеса оголошено перерву до 14 листопада - адвокат

Київський районний суд м. Полтави в понеділок на засіданні у справі щодо міського голови Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців допитав трьох свідків звинувачення, після чого оголосив перерву до 14 листопада, повідомив адвокат Г. Кернеса Олександр Гунченко.

"Допитали трьох свідків звинувачення. Вони, як могли, намагалися підтвердити версію звинувачення, але, на моє глибоке переконанням, їм це не вдалося", - сказав О.Гунченко кореспондентові агентства "Інтерфакс-Україна".

За його словами, окрім радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка були допитані мама одного з постраждалих Сергія Ряполова і його товариш.

Як повідомлялося, невідомі 25 січня 2014 року напали на учасників ходу на підтримку Як повідомлялося, невідомі 25 січня 2014 року напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану в Харкові. Того ж дня депутат Харківської облради Іван Варченко (ВО "Батьківщина") заявив про викрадення двох активістів Євромайдану - Олександра Кутяніна та Сергія Ряполова "після того, як вони знімали номери автомобілів "Друзів Кернеса" біля готелю "Національ". Пізніше відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області повідомив, що інформація про викрадення активістів Євромайдану не підтвердилася.

2 березня 2015 року Г. Кернесу було повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.ч. 2, 3 ст.27, ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч. 2, 3 ст.27 ч.2 ст.127 (катування), ч.ч. 2, 3 ст.27 ч.1 ст.129 (погрожування вбивством) КК України і про завершення досудового розслідування.

26 березня 2015 р. Генеральная прокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Г. Кернеса і двох його охоронців.

2 квітня 2015 р. ВССУ оголосив резолютивну частину визначення про перенесення розгляду справи Г. Кернеса з Дзержинського райсуду Харкова в Київський райсуд Полтави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА