10:58 28.10.2016

Збільшення мінімальної зарплати приведе до збільшення надходжень до Пенсійного фонду на 7-10 млрд грн - Розенко

1 хв читати
Збільшення мінімальної зарплати приведе до збільшення надходжень до Пенсійного фонду на 7-10 млрд грн - Розенко

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко розраховує, що збільшення мінімальної заробітної плати приведе до збільшення надходжень до Пенсійного фонду України на 7-10 млрд грн.

"Ніякої політики в рішенні уряду немає, це чітко прораховане економічне та соціальне рішення, яке спричиняє абсолютну більшість позитиву, і з погляду справедливості в оплаті праці, і з погляду подальшого наповнення Пенсійного фонду України, оскільки ми чудово розуміємо, що збільшення заробітних плат приводить до збільшення доходів Пенсійного фонду України. Ми прораховуємо зараз, за моїми оцінками, ефект від такого кроку на першому етапі становитиме щонайменше 7-10 млрд грн до Пенсійного фонду", - сказав П.Розенко в ефірі телеканалу "Еспресо ТБ" у четвер.

Він зазначив, що уряд шукає способи зменшити дефіцит Пенсійного фонду, який у проекті державного бюджету на 2017 рік закладено в розмірі 150 млрд грн.

Як повідомлялося, 27 жовтня президент України Петро Порошенко після переговорів із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом повідомив, що він, уряд та фракції парламентської коаліції прийняли рішення підняти мінімальну заробітну плату в Україні з 1 січня 2017 р. до 3,2 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА