13:59 01.11.2016

Комісія КМДА рекомендує перейменувати дві вулиці на честь загиблих воїнів АТО

1 хв читати
Комісія КМДА рекомендує перейменувати дві вулиці на честь загиблих воїнів АТО

Комісія з питань найменувань підтримала перейменування вулиць у Шевченківському та Дніпровському районах на честь Антона Цедика і Юрія Поправки.

Як повідомляє перс-служба КМДА у вівторок, члени комісії одноголосно підтримали рекомендацію щодо винесення на громадське обговорення перейменування вулиці Ежена Потьє в Шевченківському районі на честь Антона Цедика і вулиці Миколи Лебедєва у Дніпровському районі на честь Юрія Поправки.

На громадські обговорення рекомендовано винести найменування скверу на вул. Чорнобильській у Святошинському районі як "Сквер полеглих за Україну".

27-річний Антон Цедик загинув при виході з оточення під Іловайськом батальйону "Донбас". За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

18-річний Юрій Поправка - студент КПІ, учасник Революції гідності. Був однією з перших жертв війни на Сході України. Тіло замученого Ю. Поправки знайшли 22 квітня 2014 разом з тілом горлівського депутата Володимира Рибака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА