20:36 01.11.2016

Сакварелідзе в Харкові на вулиці плеснули зеленкою в обличчя - Саакашвілі

1 хв читати

Екс-заступника генерального прокурора України, члена ініціативної групи зі створення нової партії "Хвиля" Давида Сакварелідзе в Харкові облили зеленкою, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі.

"Давіту Сакварелідзе, після виступу перед студентами в Харкові, на вулиці виплеснули в обличчя зеленку. Мабуть, "тітушки" обожнюють Halloween. Варто все ж боротися, щоб у Halloween не перетворилися всі 365 днів на рік", - написав М.Саакашвілі на сторінці у Facebook у вівторок увечері.

Він також виклав фотографію Д.Сакварелідзе, обличчя якого практично повністю забруднене зеленкою, рідина також потрапила на його сорочку.

Пізніше сам потерпілий відреагував на подію. Він також виклав у Facebook свою фотографію після інциденту із зеленкою.

"Хазяї харківських тітушок наївно вважають, що таким чином можна зупинити і закрити рот мені і таким, як я! Напевно, вони хотіли показати, хто тут головний і на чию територію не варто сунутися. Хочу їх розчарувати: так просто ми не здаємося, нас такими витівками не залякати! Таких, як я, в Україні мільйони", - написав Д.Сакварелідзе.

Він висловив упевненість, що "український народ незабаром змиє цих недалекоглядних діячів, відправивши їх на політичне звалище, як і я зараз змиваю цю зеленку, попутно збираючись на ефір".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА