14:54 05.11.2016

П'ятеро українських військових поранені в зоні АТО за добу

1 хв читати
П'ятеро українських військових поранені в зоні АТО за добу

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, п'ятеро поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу жоден український військовий не загинув, п'ятеро поранені", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

А.Лисенко поінформував, що на луганському напрямку противник порушив режим тиші 5 разів. Обстріли були в різних місцях - Лопаскіне, Кримське і в Попаснянському районі. Двічі бойовики застосували міномети.

На донецькому напрямку, як повідомив спікер Міноборони, обстріли тривали по всій лінії фронту. Так, в с. Луганському противник застосував БМП, у Зайцевому - міномети. Стріляли також в районі Горлівки і Опитного. Основні бойові дії велися по Авдіївській промзоні. Всього за добу на донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів, 2 із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку, як поінформував А.Лисенко, 2/3 всіх епізодів активності бойовиків. На ділянці Гнутове-Широкине НЗФ застосували міномети і гармати. Всього за добу по позиціях сил АТО противник випустив 70 боєприпасів з важкого озброєння. Найпотужніший обстріл зафіксований в Красногорівці. Всього на маріупольському напрямку за добу зафіксовано 25 обстрілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА