09:59 07.11.2016

Начальник ГУ Нацполіції в Одеській області подав у відставку

2 хв читати
Начальник ГУ Нацполіції в Одеській області подав у відставку

Начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе подав у відставку.

Відповідне звернення Г.Лорткіпанідзе опубліковано на сайті обласного главку поліції.

"Для мене було великою честю працювати начальником поліції Одеської області. У житті все має логічне початок, продовження і кінець. Через півтора року з мого призначення на пост керівника Одеської поліції, я прийняв рішення полишити свою посаду", - йдеться в зверненні.

Своє рішення Г.Лорткіпанідзе пояснив, зокрема, складній кадровій обстановкою в главку. За його словами, після проведеної оптимізації обласне управління залишилося без 40% особового складу.

"На сьогоднішній день некомплект поліції становить понад тисячу осіб. При цьому за рішенням атестаційної комісії треба звільнити ще до 400 поліцейських", - розповів Г.Лорткіпанідзе.

Він додав, що найбільше не вистачає слідчих: у тих, хто продовжує працювати, - від 200 до 400 справ на людину.

Г.Лорткіпанідзе зазначив, що робив значні зусилля для поліпшення ситуації, проте вони не привели до істотного прогресу.

Також екс-глава облміліції визнав, що криміногенна обстановка в регіоні останнім часом погіршилася, але зазначив, що колектив Головного управління зробив і продовжує робити все, щоб приборкати злочинність в регіоні, і ця робота почала приносити свої плоди.

На завершення свого звернення Г.Лорткіпанідзе заявив, що як громадянин України залишається на службі Української держави і верховного головнокомандуючого.

Як повідомлялося, в червні 2016р міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков представив особовому складу Головного управління (на той час) МВС України в Одеській області в якості начальник начальника колишнього заступника міністра внутрішніх справ Грузії Гіоргі Лорткіпанідзе.

До цього президент України Петро Порошенко надав Г.Лорткіпанідзе українське громадянство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА