17:08 09.11.2016

Кабмін схвалив призначення заступника глави Міноборони, який продовжить завмерле з літа реформування – Бірюков

2 хв читати
Кабмін схвалив призначення заступника глави Міноборони, який продовжить завмерле з літа реформування – Бірюков

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу схвалив призначення на посаду заступника міністра оборони Олега Шевчука, до сфери відповідальності якого буде входити просування проектів з реформування матеріального забезпечення Збройних сил, що розробляються в оборонному відомстві, повідомляє позаштатний радник президента України Юрій Бірюков.

"Сьогодні на посаду заступника міністра оборони мали призначити Шевчука Олега Миколайовича. І 10 хвилин тому прийшло СМС від (міністра оборони України – ІФ) Степана Полторака: "Шевчук ++". Уууууура! Рішення Кабінету Міністрів ухвалено, залишилося тільки підписати прем'єру", - написав Ю. Бірюков в своїй Фейсбук-сторінці в середу вдень.

Позаштатний радник президента України пояснив свою позитивну реакцію на цю інформацію тим, що впровадження розроблених для оновлення та оптимізації діяльності міністерства після полишення посади заступником міністра оборони, волонтером Юрієм Гусєвим застопорилося.

"Напрямок, яким він займався, - було передано "в навантаження" генерал-лейтенанту Павловському. У якого було… (дуже багато – ІФ) інших напрямків у роботі. І всі наші проекти, всі наші експерименти, вся оптимізація діяльності - вона завмерла. На самому початку літа стало зрозуміло, що без заступника - не злетить. І тривали пошуки кандидатури. Міністр знайшов", - зазначив Ю. Бірюков.

У підсумку, розповів позаштатний радник президента України, на колегії Міноборони півтора тижні тому було озвучено рішення міністра: "Нам потрібен заступник із тилово-речово-медично-квартирного забезпечення".

Ю. Бірюков також розповів, що за минулі півтора тижні з О. Шевчуком зустрілися всі керівники напрямків Офісу реформ, "і у всіх була однозначна оцінка перспектив відновлення реформ".

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має офіційного підтвердження цієї інформації.

Ю. Бірюков також не повідомив, чим займається або займався новопризначений заступник міністра. Мова йде про директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України генерал-майора О. Шевчука.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА