17:09 11.11.2016

НАБУ в лютому надасть перші підсумки розслідування можливої корупції під час реалізації проекту "Стіна"

1 хв читати
НАБУ в лютому надасть перші підсумки розслідування можливої корупції під час реалізації проекту "Стіна"

Національне антикорупційне бюро України має намір в лютому 2017 року оприлюднити перші результати розслідування можливої корупційної складової під час реалізації проекту "Стіна".

"Перші підсумки розслідування за проектом #Стіна #НАБУ оприлюднює в лютому", - йдеться в повідомленні НАБУ в мікроблозі в Твіттері в п'ятницю.

Як повідомлялося, у вересні 2014 року колишній на той час прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про початок проекту "Стіна".

За інформацією Державної прикордонної служби України, на облаштування держкордону України з РФ в 2016 році у даний момент витрачено 120 млн грн з 200 млн грн, передбачених бюджетом.

Директор НАБУ Артем Ситник в жовтні заявляв, що в рамках розслідування можливої корупційної складової під час реалізації проекту "Стіна" необхідно відпрацювати значне коло осіб, провести експертизи і встановити наявність нецільової розтрати коштів.

"Скажімо, не все гладко з проектом "Стіна". Необхідно провести ще дуже багато роботи: фактичний огляд, вивчення кошторисної документації, проведення експертиз, ревізій", - розповів він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА