18:18 14.11.2016

Підприємство Держрезерву експортувало першу за останні 5 років партію борошна з України в США

1 хв читати
Підприємство Держрезерву експортувало першу за останні 5 років партію борошна з України в США

Держпідприємство "Куліндорівський комбінат хлібопродуктів" Державного агентства резерву відвантажило першу партію борошна в США.

Згідно з прес-релізом Держрезерву в понеділок, це перша поставка партії борошна з України на ринок США за останні п'ять років.

"По суті, продукція підприємства державної форми власності зуміла відкрито, прозоро і без посередників потрапити на високо конкурентний ринок. Це є дуже неординарною подією", – процитовано в повідомленні слова голови Держрезерву Вадима Мосійчука.

За його словами, щоб потрапити на цей ринок, підприємству необхідно було пройти багато експертиз і отримати відповідні дозволи, що підтверджують якість продукту. Фахівці ДП "Куліндорівський КХП" кілька разів відправляли проби продукції і проводили переговори.

"11 листопада перший збірний контейнер з борошном вирушив доСША. Завдяки тому, що на сьогодні показники співвідношення ціни і якості продукції комбінату прийнятні для зовнішнього ринку, це надає можливість сподіватися на стабільність таких поставок надалі", – додав генеральний директор "Куліндорівського КХП". Володимир Березняк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА