15:39 16.11.2016

"Укрзалізниця" хоче поповнити запаси палива на 70 днів

1 хв читати
"Укрзалізниця" хоче поповнити запаси палива на 70 днів

Філія "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" найближчим часом має намір укласти договори на поставку 60 тис. тонн дизельного палива.

Як повідомила прес-служба філії, з посиланням на заступника начальника філії Сергія Іванчу, 15 листопада відбулося розкриття пропозицій учасників двох тендерів, кожен з яких передбачає закупівлю 10 тис. тонн пального. Протягом наступних двох днів, 16 та 17 листопада, відбудеться розкриття пропозицій учасників ще двох тендерів, обсяг закупівлі кожного з яких становить 20 тис. тонн.

"Укрзалізниця" має намір укласти договори на закупівлю 60 тис. тонн дизпалива. Цього обсягу вистачить більш ніж на 70 днів стабільної роботи залізничної галузі. Паливо буде використано для пасажирських і вантажних перевезень у поточному році, а частина спрямована на формування стратегічного запасу", - зазначив він.

Тендери проходять за новими правилами. "Укрзалізниця" спростила вимоги до учасників. Компанії досить надати цінову пропозицію, а також гарантію, що документи, які підтверджують відповідність палива технічним вимогам, будуть надані при постачанні товару в разі перемоги.

"Ця новація вже позитивно вплинула на збільшення кількості учасників: в одному тендері подано шість пропозицій, в іншому – вісім. Крім того, зараз у системі ProZorro вже оголошені тендери на закупівлю дизпалива для потреб залізниці на перший квартал 2017 року", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА