17:08 18.11.2016

Колектив "Запоріжжяобленерго" розпочав страйк через невиплату зарплат

1 хв читати
Колектив "Запоріжжяобленерго" розпочав страйк через невиплату зарплат

Колектив енергопостачальної компанії ВАТ "Запоріжжяобленерго" із 18 листопада розпочав безстроковий страйк через невиплату зарплат, повідомила прес-служба підприємства з посиланням на голову профспілкової організації підприємства Миколу Бакіна.

"Заборгованість із заробітної плати становить 60 млн грн. НКРЕКП (Національна комісія, що зійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг - ІФ)... передбачила в алгоритмі на листопад лише 25,4 млн грн. Це сума, недостатня навіть для того, щоб повністю закрити заборгованість із виплати зарплати колективу за вересень. Ні зарплата за жовтень, ні аванс за листопад, ні кошти на ведення робіт із забезпечення енергопостачання Запорізької області, рішенням НКРЕКП не передбачені", - наводить слова М.Бакина прес-служба.

За його словами, участь у страйку візьмуть понад 3 тис. енергетиків - частина колективу компанії, яка безпосередньо не задіяна в проведенні технічних робіт.

Як повідомлялося, раніше НКРЕКП звинуватило керівництво "Запоріжжяобленерго" в неналежній роботі зі стягнення боргів із промислових споживачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА